• English

Atlantic Floats Denmark A/S

Om os

Salg og fabrikation af trawl floats hos Neptun Plast A/S, Sæplast Dalvik ehf Iceland og Atlantic Trawl Floats A/S of Denmark er fusioneret til et firma. Disse firmaer repræsenterer de tre største

brands på trawl float markedet: Iceplast (Sæplast), Panther (Neptun Plast) og Utzon (Atlantic Trawl Floats).

Firmaet hedder Atlantic Floats Denmark A/S og har hovedkvarter i Danmark.

Etableringen af Atlantic Floats Denmark A/S ligger til grundlag for et stærkere firma; et der er bedre klædt på til at opretholde højere niveauer af produktinnovation og kundeservice.

Fusionen har gjort os i stand til at rationalisere produktionen og for at gøre dette har vi flyttet al produktion til Neptun Plast A/S’s faciliteter i Danmark. Vi vil fokusere på produktion af dybsø floats for bund trawling. Vores floats er til rådighed i forskellige størrelser og er designet for dybder fra 300 m – 3.200 m.

Vi producerer et bredt udvalg af trawl floats designet til at modstå de mest barske forhold som fiskere over hele verden kan stå overfor: Arbejdsopgaver i de Nordatlantiske vande med lave temperaturer og barsk vejr, såvel som i andre have over hele verden.

Vores floats er fremstillet til den højeste standard af håndværk og kvalitet, udviklet gennem årtier i tæt samarbejde med fiskere og net-producenter.

Atlantic floats er produceret af råmateriale af høj kvalitet på avanceret computer kontrolleret sprøjtestøbningsudstyr og samlet på avanceret plastiksvejseudstyr.

Produktionsprocessen sikrer trawl floats af høj kvalitet med følgende fordele:

  • super tæt
  • maximal slagsstyrke
  • imponerende arbejdsdybde og opdrift

Vores trawl floats gennemgår en intensiv kvalitetskontrol under produktionsprocessen for at sikre slutbrugeren en høj og ensartet kvalitet.

Vores floats er til rådighed i forskellige typer til offshore og dybsø fiskeri.

Foruden floats producerer Neptun Plast A/S kurve, netringe og bobbins til brug i fiskeriet.

image_print